Magazijn D & G
Douane Entrepot
WAT DOEN WE

Laat ons uw opslag en overslag verzorgen

Met alleen het transport van handelswaar naar het land van bestemming is een logistiek nog niet afgerond.
Daarom bieden we u ook een totaaloplossing voor opslag en overslag van uw lading, zodat u voor het gehele transportproces slechts één logistieke partner heeft.
Producten die bij ons in het warehouse worden opgeslagen staan altijd in een veilige droge omgeving. Zo beschikken wij over diverse camerabeveiliging en brandbeveiliging in onze magazijn.
Veiligheid staat altijd voorop bij Magazijn D & G. Daarom zorgen we ervoor dat het warehouse en materieel altijd netjes op orde is. Zo werken wij uitsluitend met goed getraind en geïnstrueerd personeel, zodat de veiligheid gewaarborgd is en blijft.

ONZE ANDERE DIENSTEN
Zowel kleine en middelgrote ondernemingen als multinationals voelen zich thuis bij onze persoonlijke service.

Dit is een van onze meest populaire services die beschikbaar zijn. Voor veel van onze klanten heeft het een groot verschil gemaakt.
Als u op zoek bent naar een veilige plek om uw voertuig of goederen op te slaan, bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig of goederen in goede handen zijn.
            ▪ Opslag
            ▪ Laden & Lossen

Wij kunnen voor uw transport regelen en zorgen ervoor dat containers dagelijks op tijd worden geleverd ofwel op kaai, in magazijn of bij klant rechtstreeks.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem vandaag nog contact met ons op.
Onze ons
ons visie

Magazijn D & G werd opgericht in 2018 en bouwde op enkele jaren tijd een ruime klantenportefeuille op. Wij werken voor expeditie- en logistieke bedrijven. Tal van bekende productie- en distributiebedrijven doen beroep op onze diensten.

Magazijn D & G is ervan overtuigd dat de groeiambities van haar klanten alleen kunnen worden gerealiseerd met excellentie, op maat gemaakte logistieke processen. 

Daarom bouwt Magazijn D & G langdurige vertrouwensrelaties op met zijn partners om optimale efficiëntie te bereiken.

Zowel kleine en middelgrote ondernemingen als multinationals voelen zich thuis bij onze persoonlijke service.

Wij geloven in continue optimalisatie en wil samen met haar klanten het verbeteringsproces binnen haar gespecialiseerde segment faciliteren.

Op basis van haar gedegen kennis en expertise wil Magazijn D & G uw vertrouwde logistieke partner zijn op lange termijn, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.
 

Neem contact op
Luithagen Haven 2, unit D, Haven 200. 2030 Antwerpen
Info@dgexpresslogistics.be
+32 499 190 000